Ik ben Willeke

Documentair (familie)fotograaf & mama & vriendin & dochter & zus & coach & collega &.....

Hi, ik ben Willeke

Ik woon samen met Ralph en onze twee zoons Morris (13) en Tommy (9). Ik ben geboren in 1975, Waterman en een Generator (voor degenen die Human Design kennen).

Het liefst leg ik alles precies vast ( of minstens zoveel mogelijk) zoals het op dat moment is. De mooiste, grappigste, intieme en liefdevolle echte momenten zijn mijn inziens moeilijk te regisseren en komen vaak voorbij in het dagelijks leven.

De kunst is om ze te kunnen zien en vast te leggen!

Dat doe ik door te werken vanuit mijn intuïtie, vanuit mijn hart. Ik merk dat het belangrijk is om goed bij mezelf te blijven en dat de mindset een grote invloed kan hebben op het resultaat.

Bij het vertellen van (soms intieme, rauwe, verdrietige) verhalen in beeld is het mijn inziens erg belangrijk om sensitief te zijn voor de omgeving, te kunnen inleven en aanvoelen.

Natuurlijk komt daar ook techniek en een camera bij kijken, maar het begint met werken vanuit verbinding. Van daaruit ga ik aan de slag en ben ik elke keer weer zo blij als klanten laten weten dat ze geraakt worden door het resultaat! En dankbaar als ik intimiteit heb mogen borgen!

Fotocredits: Marieke Zentjens

Naast mijn werk als fotograaf heb ik ruim 20 jaar binnen de (jeugd)hulpverlening gewerkt. Begeleiden en coachen is een soort van tweede natuur.

Ik maak me graag hard voor de zogeheten 'kwetsbare doelgroepen' en heb gewerkt met (criminele) jongeren, multi-problem gezinnen, zorgwekkende zorgmijders, hoarders.

Ik heb hier altijd onzettend veel plezier in gehad en voldoening uit gehaald.

Vanuit echt contact en zonder oordeel samen op zoek gaan naar de drijfveer richting positiviteit, lichtpuntjes creëren in het (soms) donker. Samen perspectief creëeren.

Sinds mei 2021 richt ik me fulltime op mijn eigen bedrijf. Door mijn achtergrond ben ik regelmatig te vinden als fotograaf binnen zorg-en welzijnsorganisaties in het sociale domein.

Mijn missie is om al mijn (levens)ervaring, vaardigheden en passie te gaan combineren in de komende periode!

Naast mooie reportages ook een weg te vinden in het werken met fotografie als middel, in het coachen van mensen.

Kortom: ik ben op avontuur!

Heb je vragen voor me, laat maar weten!

Contact

Get in touch