Verschillende verhalen in beeld

Mocht jij een reportage in gedachten hebben die je door mij zou willen laten doen, maar zie je dit 'onderwerp' of 'life-event' niet terug, neem dan vooral contact met me op. Het belangrijkste is dat mijn stijl en ik als persoon je aanspreekt. Ik heb al vele verschillende verhalen in beeld mogen brengen en kijk graag samen met jou naar wat mogelijk is.

Scroll naar beneden en klik op de foto waar jij portfolio van wilt zien!

laatste levensfase afscheid

End of Life

Een laatste levensfase is ingegaan. Door ziekte of ouderdom... toch wil je nog herinneringen laten vastleggen. Van jullie samenzijn. Troostende beelden waar je altijd naar terug kan, die warmte in je hart brengen.

Day in Life

Foto's worden bij een Day in Life reportage op documentaire wijze gemaakt. Dat betekent dat ik niet regisseer, maar vooral observeer. Ik ben er en leg momenten en situaties vast zoals ze zijn. Puur en ongedwongen, zo krijg je authentieke en unieke foto's.

Ben jij ondernemer en op zoek naar sterke, authentieke, pure foto's met een krachtig verhaal?

Heb je wel eens gedacht aan een meer documentaire reportage waarbij je portretten laat maken in combinatie met omgeving-, sfeer-, en detailbeelden, zodat je krachtige beelden hebt om jouw visie en jouw unieke aanbod te laten zien aan jouw potentiële klant?

Samen brengen we in kaart wat voor jou belangrijk is om te laten zien, op je site, op social media, op een flyer, kan allemaal.

We maken een plan waarbij ik vooral in maatwerk denk, het moet écht van jou worden. Het liefst heb ik dat je er zóveel zin in krijgt, dat je niet kan wachten om op de foto te gaan. Het leukste is, net als bij Day in Life reportages is poseren (bijna) niet nodig. En als je poseert, beloof ik je dat ik er alles aan zal doen om jou zo op je gemak te laten voelen dat je dat gevoel totaal niet meer hebt.

ik wil meer zien!

Sociaal Domein

Het werk binnen het sociaal domein op integere wijze in beeld gebracht. Omdat de mensen en situaties het verdienen om gezien te worden en in het licht te worden gezet. Dankzij mijn ruim 20 jaar ervaring in het werken met veel verschillende doelgroepen, vind ik gemakkelijk aansluiting bij de vraag van de opdrachtgever én de mensen die worden gefotografeerd. Dit helpt ons beiden enorm bij het in beeld brengen van jouw/ jullie werk binnen het Sociaal Domein!

voetbalgoal jochie op de grond met bal

See you!