NEI coaching

Zijn er obstakels waar je steeds tegenaan loopt? Terugkerende situaties waar je geen zin meer in hebt? Kortom, is het tijd voor verandering?

NEI helpt je om blokkades los te laten en patronen te doorbreken.

NEI is een afkorting voor Neuro Emotionele Integratie. Het is een methode die naar de oorsprong gaat van emotionele en fysieke problemen.

NEI helpt je om emotionele blokkades los te laten, belemmerende factoren op te heffen en patronen te doorbreken. Hierdoor ga je meer ruimte ervaren en de weg voelt vrij voor ontwikkeling en groei.

Er zijn geen lange praatsessie nodig, en het is ook niet nodig om oud zeer opnieuw te beleven. Daarom ervaren mensen NEI als een zeer prettige therapievorm. Door deze zachte manier van werken is NEI heel geschikt voor jong en oud, in iedere levensfase.

Nei werkt snel en effectief. 1-3 sessies kunnen al voldoende zijn om een blokkade op te ruimen en daarmee de klachten te laten verminderen of verdwijnen

NEI kan je inzetten bij

persoonlijke ontwikkeling

Bijvoorbeeld Zelfontplooiing, Patronen doorbreken, Relaties verbeteren, Eigen potentieel benutten, Nieuwe stappen zetten, Ondernemerschap, Persoonlijk leiderschap

emotionele klachten

Zoals (Sociale) Angst, Sombere gevoelens, Nervositeit, Verdriet, Laag zelfbeeld, Onzekerheid, Piekeren, Verslaving, Perfectionisme, Boosheid, Examenvrees, Uit Balans

lichamelijke klachten

O.a. Hormoonklachten, Slaapproblemen, Blessures, Hoofdpijn, Darmproblemen *

* NEI wordt bij lichamelijke klachten ingezet om inzicht te krijgen in de onbewuste blokkades die een herstel of acceptatie van ziekte/ pijn in de weg staan. Dit helpt het helings- of acceptatieproces. Voorbeeld: je breekt je been door een ongeluk. Dan is de oorzaak geen belemmerende emotie of overtuiging. Het ongemak brengt mogelijk wel spanning door frustratie en ongeduld. Deze gevoelens kunnen genezing in de weg staan en hier kan je NEI bij gebruiken. NEI gaat goed samen met medische, specialistische zorg.

Een Nei-sessie geeft ruimte in lichaam en geest

NEI werkt met het onderbewuste.

Het onbewuste wordt deels bewust gemaakt. Hoe?

NEI is een techniek om onverwerkte emoties te integreren en de linker- en rechterhersenhelft met elkaar in balans te brengen. Dit gebeurt op onbewust niveau, maar heeft effect op het bewuste niveau. Na verloop van tijd zal je veranderingen in je emotionele staat of gedrag kunnen waarnemen. Vaak ontstaat direct na de sessie al een gevoel van opluchting.

Tijdens NEI werk ik met de spiertest (kinesiologie). Deze spiertest kan worden gebruikt voor het opsporen van incongruenties en zou je kunnen vergelijken met een leugendetector. Bij NEI zijn twee vingers voldoende om te kunnen testen. Je maakt een O-ringtest, gevormd door de duim en één van de andere vingers van dezelfde hand. Tijdens de kennismaking schrijf ik op wat belangrijk lijkt uit wat jij vertelt en ik check bij jou of ik de essentie eruit heb gehaald. De NEI sessie is gericht op de ingang die op dat moment volgens jouw onbewuste de hoogste prioriteit heeft. Daarna stel ik vragen aan jouw onderbewuste en jouw vingers reageren direct op jouw onderbewuste en ‘geven antwoord’.

NEI kan heel verrassend zijn. Vooral omdat je niet de diepte in hoeft om te verwerken, maar de werking wel diep kan gaan. Een zachte techniek, die niet oordeelt en niks kapot kan maken.

Wil je meer weten? Of een sessie boeken?


Een sessie duurt gemiddeld 60-90 minuten

Afhankelijk van de complexiteit van jouw klacht kan met één sessie de aanwezigheid hiervan grotendeels of zelfs volledig verdwijnen

Coachingsessies kunnen plaatsvinden op locatie of bij mij thuis

Wil je liever in je eigen omgeving, dan kan dat uiteraard ook. Als ik hiervoor meer dan 25 kilometer reis, reken ik 0,38 ct/km

JE KUNT ME BEREIKEN VIA MAIL

hello@willekekieft.nl

JE MAG ME OOK BELLEN/ APPEN

06-48505581

KENNISMAKEN?

Leuk, ik neem graag de tijd voor je om met je kennis te maken

Online of face-to-face op een fijne plek!

NEI helpt je bewuster te leven vanuit jouw persoonlijke kracht