Zwanger

Zwanger zijn blijft zo bijzonder, geen wonder dat je dit vastgelegd wilt hebben.

Bij Willeke Kieft Fotografie kan dat op meerdere manieren. Je kan ervoor kiezen om een portretreportage te boeken waarbij er meer geregisseerd wordt door mij. Dit kan zowel binnen als buiten of een combinatie van beiden. 

Je kunt er ook voor kiezen om een Day in Life reportage te boeken, waarbij ik je fotografeer met bolle buik terwijl je 'gewoon' je ding doet. Dit is zeker aan te raden, helemaal als je al een kleintje/ kleintjes om je heen hebt drentelen. Dit geeft prachtige beelden! 

Mocht je een portretreportage willen boeken, dan wijs ik je graag op de mogelijkheid om dit te combineren met een Day in Life reportage in de kraamtijd.

Ik kom graag jouw zwangerschap voor je vastleggen!

Previous Next

Het avontuur van zwanger zijn, samenzijn in één lijf. Ik leg deze bijzondere periode graag voor je vast. Zodat je later kan laten zien waar zijn of haar eerste 'huisje' was.

Contact Portfolio Day in life >> Portfolio Trouwen>> Portfolio Ik wil je niet vergeten>> Portfolio Zakelijk >> zwangerschapsfoto Edese heide fotograaf arnhem Dreaming about the baby Tarieven smiling at pregnancy

Willeke Kieft Fotografie 

KVK 09219066 

willeke.kieft@gmail.com 

0648505581

Facebook-f Instagram Linkedin

All rights reserved | Copyright © Willeke Kieft Fotografie | 2020 | Documentaire fotografie voor jong én oud