fotografieworkshop dayinlifefotografie Arnhem

Mijn passie voor fotografie wil ik graag met jou delen! Mijn aanbod lees je hieronder. Achter de schermen wordt hard gewerkt om dit aanbod verder uit te breiden!

Heb je interesse in een workshop?

Wil je een aanbod op maat?

Of heb je een vraag, stuur me een bericht. 

Je hoort z.s.m. van mij terug.

HOE WERKT EEN INSTAGRAMCURSUS?

De cursus duurt 5 dagen. Elke dag zet ik nieuwe informatie in de stories. Middels filmpjes en tekst neem ik je mee in de wereld van documentaire fotografie. Ik leg uit hoe je foto’s van het alledaagse kan maken op een spontane, ongedwongen documentaire manier. Ik hoop je in vijf dagen te leren hoe je jouw foto’s van het alledaagse een boost kan geven en hoe je meer grip krijgt op je camera middels een beetje techniek. De cursus leert je dus niet hoe Instagram in elkaar zit. Wel leg ik in het begin uit hoe je het materiaal kan zien en waar je kan reageren, vraag stellen etc. De week dat deze cursus ‘live’ is, ben ik beschikbaar voor vragen en feedback. De cursus blijft een maand lang online. Mocht je dus niet kunnen in de week dat deze ‘live’ is, dan kan je ook later alles kijken en de informatie rustig tot je nemen. Achteraf ontvang je een Hand-out met beknopt een herhaling van de belangrijkste informatie. We sluiten af met een ZOOM-bijeenkomst waarin je nog vragen etc. kan stellen. 

Onderwerpen die aan bod komen: het belang van licht, een beetje techniek, compositietechnieken, storytelling, hét moment. 

Reviews van cursisten die jou voorgingen

Meike
Lees verder
" Ik vond het heel leuk en kreeg er super veel energie van. Ik werd enorm gemotiveerd door de cursus en geïnspireerd door jouw foto’s en je passie die je deelde. Het maakte de cursus echt “eigen” je deelde je eigen ervaringen en dat maakte het heel interessant. Je moet dit sowieso meer gaan doen hoor".
Evie
Lees verder
" Deze cursus was erg leuk om te volgen. Er werden goede tips en voorbeelden gegeven, waar je dan zelf zeker mee aan de slag kunt. Ook de hand-out ziet er erg mooi uit en ga ik zeker nog veel gebruiken!"
Natasha
Lees verder
"Je cursus was echt zoveel meer nog dan verwacht. Niet alleen de kale techniek, maar juist veel bruikbare tips en inzichten. Je enthousiasme was aanstekelijk. Nu nog meer zin in fotograferen (met camera) gekregen! Misschien weet ik nu nog meer dat ik documentaire fotografie echt heel leuk vind. Dank Willeke, je bent een topper!"
Previous
Next
fotografieworkshop Arnhem day in life fotografie documentaire familiefotografie

Voor iedereen die graag op een praktische manier leert en aan de slag wil!

Fotograferen leren betekent in eerste instantie vooral DOEN! 

Mocht je graag willen leren hoe je zelf Day in the Life fotografie voor vrienden, familie, klanten kan doen, dan heb ik een heel tof aanbod voor je. 

Je zoekt binnen je netwerk een gezin waar je gaat fotograferen. Het is prettig als het een gezin is waar je je prettig/ veilig bij voelt en waar je durft te kiezen voor je eigen leerporces. Dan kan je het resultaat loslaten in wat je ze uiteindelijk kan ‘geven’. Ze houden er altijd ofto’s aan over, hoe tof is dat?! Uiteraard is het ook mogelijk om dit binnen je eigen gezin te oefenen, mocht je dit de voorkeur geven. Belangrijk is dan om je te realiseren dat je dan de rol van ouder/ verzorger zijn ook even los mag laten om volledig te mogen leren en proberen. 

We starten met een korte kennismaking via Zoom. Van tevoren stuur ik jou een paar vragen door, zodat ik weet waar je staat in jouw fotografie en wat je zou willen leren. Dit nemen we via Zoom door en we plannen een moment voor de reportage die je zelf gaat maken. 

Tijdens deze reportage ga je voornamelijk fotograferen en ik neem ook de camera mee. Jij kan al je vragen stellen die zich aandienen op dat moment en ik leer je ter plekke welke keuzes ik op dat moment waarom maak. 

We plannen een reportage van 1,5 uur. Dit vliegt voorbij! Deze reportage bespreken we na. 

– Hoe was het om te doen? 

– Wat vond je moeilijk, spannend, heel leuk, makkelijk? Daarna gaan we allebei weer naar huis om alles even te laten bezinken. 

Je krijgt daarna van mij een video waarin ik een eigen Day in Life reportage naloop en het proces van goede beelden selecteren laat zien. Hoe kijk ik naar foto’s en waarom kies ik voor een bepaalde foto? Tevens bewerk ik een aantal foto’s en neem je hierin hardop mee. Deze video kan je in je eigen tempo doornemen. 

Je gaat daarnaast thuis aan de slag met het maken van een selectie uit je eigen gemaakte reportage en eventueel bewerk je een aantal foto’s. We plannen nogmaals 1 á 1,5 uur via Zoom om jouw selectie samen door te nemen, jouw vragen te beantwoorden, feedback te geven op je beelden. 

Hierna kan je zeker weten verder en ben je meegenomen in de basisbeginselen van Day in Life fotografie. Hopelijk ben je dan zo enthousiast dat je daarna vooral verder gaat met DOEN! 

Kosten zijn inclusief maximaal een uur reistijd en BTW


Willeke Kieft Fotografie 

KVK 09219066 

hello@willekekieft.nl

0648505581

All rights reserved | Copyright © Willeke Kieft Fotografie | 2021 | Documentaire fotografie voor jong én oud