fotografieworkshop dayinlifefotografie Arnhem

Mijn passie voor fotografie wil ik graag met jou delen! Mijn aanbod lees je hieronder. Achter de schermen wordt hard gewerkt om dit aanbod uit te breiden!

Heb je interesse in een workshop?

Wil je een aanbod op maat?

Of heb je een vraag, stuur me een bericht. 

Je hoort z.s.m. van mij terug.

HOE WERKT EEN INSTAGRAMCURSUS?

De cursus duurt 5 dagen. Elke dag zet ik nieuwe informatie in de stories. Middels filmpjes en tekst neem ik je mee in de wereld van documentaire fotografie. Ik leg uit hoe je foto’s van het alledaagse kan maken op een spontane, ongedwongen documentaire manier. Ik hoop je in vijf dagen te leren hoe je jouw foto’s van het alledaagse een boost kan geven en hoe je meer grip krijgt op je camera middels een beetje techniek. De cursus leert je dus niet hoe Instagram in elkaar zit. Wel leg ik in het begin uit hoe je het materiaal kan zien en waar je kan reageren, vraag stellen etc. De week dat deze cursus ‘live’ is, ben ik beschikbaar voor vragen en feedback. De cursus blijft een maand lang online. Mocht je dus niet kunnen in de week dat deze ‘live’ is, dan kan je ook later alles kijken en de informatie rustig tot je nemen. Achteraf ontvang je een Hand-out met beknopt een herhaling van de belangrijkste informatie. We sluiten af met een ZOOM-bijeenkomst waarin je nog vragen etc. kan stellen. 

Onderwerpen die aan bod komen: het belang van licht, een beetje techniek, compositietechnieken, storytelling, hét moment. 

Reviews van cursisten die jou voorgingen

Meike
Lees verder
" Ik vond het heel leuk en kreeg er super veel energie van. Ik werd enorm gemotiveerd door de cursus en geïnspireerd door jouw foto’s en je passie die je deelde. Het maakte de cursus echt “eigen” je deelde je eigen ervaringen en dat maakte het heel interessant. Je moet dit sowieso meer gaan doen hoor".
Evie
Lees verder
" Deze cursus was erg leuk om te volgen. Er werden goede tips en voorbeelden gegeven, waar je dan zelf zeker mee aan de slag kunt. Ook de hand-out ziet er erg mooi uit en ga ik zeker nog veel gebruiken!"
Natasha
Lees verder
"Je cursus was echt zoveel meer nog dan verwacht. Niet alleen de kale techniek, maar juist veel bruikbare tips en inzichten. Je enthousiasme was aanstekelijk. Nu nog meer zin in fotograferen (met camera) gekregen! Misschien weet ik nu nog meer dat ik documentaire fotografie echt heel leuk vind. Dank Willeke, je bent een topper!"
Previous
Next
fotografieworkshop Arnhem day in life fotografie documentaire familiefotografie

Willeke Kieft Fotografie 

KVK 09219066 

hello@willekekieft.nl

0648505581

All rights reserved | Copyright © Willeke Kieft Fotografie | 2021 | Documentaire fotografie voor jong én oud