De wereld heeft verhalen nodig, laten we ze in beeld brengen!

Graag neem ik je mee in de magische wereld van fotografie. Al mijn kennis, passie en ervaring ontwikkel ik verder in aanbod, zodat ik dit weer met anderen kan delen. Wil jij graag meer leren over (documentaire) fotografie, of zou je fotografie als middel willen inzetten (bijv. bij persoonlijke ontwikkeling, sociaal-emotionele ontwikkeling, bij teambuilding) dan mag je altijd contact met me opnemen. Ik vind het super om vrijblijvend met je mee te denken en te sparren om eventueel daarna aanbod op maat voor je te maken.

Hieronder vind je mijn aanbod

1. Fotografie voor kinderen

Contact

voor kinderen vanaf 9 tot 16 jaar

ook geschikt om binnen het onderwijs in te zetten

Samen gaan we aan de slag om de wereld door jouw ogen in beeld te brengen. Dit kan met een camera of telefoon met goeie camera

Wij, Marieke en Willeke, twee ervaren documentaire (familie)fotografen bundelen onze krachten en enthousiasme om gedurende drie maanden samen met jou en een aantal deelnemers te deepdiven in de wereld van de ongeposeerde fotografie. Alweer de tweede editie van Rock your Talent!

Op een creatieve wijze, met een combinatie van dromen, durven, doen, werken we met een uitdagende combin van een beetje theorie en heel veel praktijk aan jouw fotografie-skills en storytelling.

Misschien wel het allerbelangrijkste: óók jouw mindset krijgt aandacht.

Want fotograaf zijn is zóveel meer dan alleen op het knopje van je camera drukken en de techniek beheersen.

Ik wil meer info