Als de jaren voorbij gaan, vervagen de herinneringen. Je pakt je foto-album van een Day in Life reportage erbij. Je bladert er doorheen en bent meteen weer terug in de tijd. Je voelt weer even de aanraking van je kind, je bent weer even in de hectiek van het spitsuur, je weet meteen weer hoe het gezinsleven was. Die kleine momenten zijn magisch 'gewoon'!

Bij een Day in the Life reportage gaat het voornamelijk om ongeposeerde foto's, waarbij we ook de chaos van het dagelijks leven omarmen; ). Hoe heerlijk is het dat je alles mag laten gaan zoals het gaat? Mag laten zijn zoals het is? En tegelijkertijd.. kan dat best even gek en spannend voelen. Vaak genoeg hoor ik mensen zeggen 'wij zijn niet zo fotogeniek' en 'die troep hoeft er niet op hoor'... maar ik beloof je, als je het durft te laten, krijg je geen spijt.

Want je krijgt ontzettende mooie, intieme, liefdevolle, echte, chaotische, grappige en gekke foto's die jouw UNIEKE leven laten zien. En later....'als je groot bent'.... dan ben je zooo blij dat je dit hebt laten maken!

Contact

jongen tussen kliko's watergevecht

De tarieven hieronder zijn voor particuliere Day in the life reportages. Bovendien zijn deze prijzen gebaseerd op maximaal 10 personen.

Mocht je aan grotere groep denken voor een Day in the life reportage, dan maak ik graag op basis van jouw wensen, de gelegenheid etc, een offerte!

Voor zakelijke Day in the life reportages maak ik graag een offerte op maat.

Joy

Happiness

Love

&

Een ongeposeerde reportage van 8 uur bij jullie thuis om jullie dagelijks leven vast te leggen. Natuurlijk kan dit worden gecombineerd met andere plekken! We hebben de tijd!

Een ongeposeerde reportage van 2 uur bij jullie thuis of op een andere locatie waar jullie graag gefotografeerd worden, denk bijv. aan het bos, op het strand, in de stad.

Een documentaire reportage vol ongeposeerde momenten van 4 uur bij jullie thuis en/ of plek(ken) waar jullie graag zijn. Denk bijvoorbeeld aan het bos, op het strand, in de stad of bij jullie favoriete koffietentje.

690,00

1090,00

390,00

Boeken!

Ochtendrituelen, Avondrituelen en alles er tussen in...magisch 'gewoon'!

meer weten over de special?

Laat mij ook het goud in jouw dagellijks leven vastleggen. En kan je niet kiezen, pak dan de special!

vader jongen knuffelen

1990,00

Special:

Met dit toffe pakket koop je mij als fotograaf voor 15 uur in. Deze uren verdeel je over een jaar, in blokken van minimaal 3 uur die je kunt opnemen wanneer jij wilt. Ik kom graag de uurtjes met jullie doorbrengen en alledaagse momenten en hoogtepunten vastleggen. Denk aan een verjaardag, een sport- of muziekles, een speelmiddag met vriendjes, gezinsuitbreiding, het vroege ochtendritueel, maar ook de momenten dat je je kind naar bed brengt. 15 uur naar eigen wens en creativiteit in te vullen, die je kunt verdelen over de vier seizoenen. Aan t eind van het jaar ontvang je een prachtig dik Storybook met jullie verhaal van dat jaar. Tussentijds zie je jullie herinneringen in de gallery groeien.

Je kunt jezelf geen mooier kado geven dan waardevolle onbetaalbare herinneringen in beeld.

Momenten geframed in kleine kunstwerkjes!

Kennismaken!

Love, joy & happiness