SOULSHOOT

Deze speciale fotoshoot is een UNIEKE combinatie van naar de kern gaan in woord en beeld. De belangrijkste ingrediënten: tijd, aandacht, ruimte voor jouw pure ZELF.

Wanneer je een SOULshoot boekt, neem je de tijd om te ZIJN. Je laadt er van op!

Want je stopt even met alle ballen hoog houden. Je mag ontspannen en luisteren naar je eigen stem en stilte. Bij een Soulshoot ligt de prioriteit bij verbinding met jezelf en daar de vrijheid in voelen. Wanneer je deze tijd voor jou reserveert, mag al het andere even op pauze. ‘Gewoon’ een moment in je eigen bubbel, om daarna weer met energie en positiviteit ‘mee te doen’.

De kracht hiervan gaat verder dan je denkt. Het levert inzichten op en het geeft een boost aan je zelfvertrouwen, je zelfkennis, je zelfliefde. Je kan een Soulshoot ook boeken om een bepaalde periode in je leven te markeren. Of omdat je gewoon heel veel zin hebt om iets leuks met jezelf (en mij) te gaan doen. Op avontuur!

Dit gaat over jou!

En over je ZELF prioriteit geven

Tijdens deze fotoshoot gaan we naar jouw kern door de lens van de camera én Human Design.

Yes dit lijkt me tof, en nu?

Zodra je aan mij laat weten dat je een Soulshoot overweegt, kijken we wanneer en hoe we kort kennismaken (video(bellen) of live). Wanneer je na onze kennismaking voelt dat je een Soulshoot wilt boeken, vraag ik jou om jouw geboortegegevens (tijd, datum, plaats). Ik ga aan de slag met de uitwerking van jouw persoonlijke Basis Human Design Gids. Deze gids geeft inzicht in jouw unieke kwaliteit en wijsheid. Je gaat herkennen waar jouw conditionering zit. Het laat je zien hoe je jouw energie het beste vóór jou laat werken en je voelt nog meer permissie en erkenning in wie je bent. Dat je goed bent zoals je bent!

Tijdens de Soulshoot gaan we naast het maken van mooie beelden, ook verder inzoomen op jouw unieke Human Design. Ik neem je mee door de informatie die ik voor je heb uitgewerkt. We combineren het gesprek met foto’s maken, waardoor de foto’s daarna een reminder zullen zijn aan de inzichten die je mogelijk hebt opgedaan. Na deze Soulshoot heb je beelden van jezelf én je ontvangt jouw persoonlijke Basis Human Design Gids digitaal. Je bent mooi van binnen én van buiten!

Voor een Soulshoot plan ik ruim de tijd, namelijk 2,5 uur.. Na de shoot ontvang je jouw foto’s in een digitale gallery. 8 foto’s zijn bij de prijs inbegrepen, meer foto’s of een tastbare herinnering in de vorm van een album of afdruk help ik je uiteraard graag aan.

Een SOULshoot is een boost voor je energie, met mooie beelden én inzichten als resultaat

BE HAPPY

Een Soulshoot kost

425,00

Dit is de prijs inclusief BTW (21%), inclusief jouw persoonlijke Human Design Gids (digitaal), fotografie + gesprek over jouw persoonlijke HD én 8 pure, krachtige beelden.

Mocht je na de Soulshoot graag met mij verder willen werken, dan is dit mogelijk. Ik maak graag een 1:1 coachingsaanbod dat op jou aansluit. Je kunt de Soulshoot eventueel ook uitbreiden met een NEI sessie (aansluitend, of op een later moment).


Wil je meer weten? Of een SOULshoot boeken?

JE KUNT ME BEREIKEN VIA MAIL

hello@willekekieft.nl

JE MAG ME OOK BELLEN/ APPEN

06-48505581

KENNISMAKEN?

Leuk, ik neem graag de tijd voor je om met je kennis te maken

Online of face-to-face op een fijne plek!

FEEL EMPOWERED