Als de jaren voorbij gaan, vervagen de herinneringen. Je pakt je foto-album van een Day in Life reportage erbij. Je bladert er doorheen en bent meteen weer terug in de tijd. Je voelt weer even de aanraking van je kind, je bent weer even in de hectiek van het spitsuur, je weet meteen weer hoe het gezinsleven was. Die kleine momenten zijn magisch 'gewoon'!

Hieronder vind je een overzicht van mijn pakketprijzen voor een Day in the Life reportage*. Zou je graag een reportage bij mij willen boeken, of heb je een vraag, dan kan je gebruik maken van het contactformulier.

Bij een Day in the Life reportage gaat het voornamelijk om ongeposeerde foto's, waarbij we ook de chaos van het dagelijks leven omarmen; ).

Binnenkort kan je de uitgebreidere brochure bestellen. Hierin vind je ook informatie over albums en andere fotoproducten.

* Ben je op zoek naar een Day in the Life reportage voor een groter gezelschap (>8 pers.), bijv. in verband met een intiem feest, kijk dan bij de prijzen voor Day in the Life-Event.

Brochure Day in Life

Reportage

vader jongen knuffelen

Special:

1990,00

Met dit toffe pakket koop je mij als fotograaf voor 15 uur in. Deze uren verdeel je over een jaar, in blokken van minimaal 3 uur die je kunt opnemen wanneer jij wilt. Ik kom graag de uurtjes met jullie doorbrengen en alledaagse momenten en hoogtepunten vastleggen. Denk aan een verjaardag, een sport- of muziekles, een speelmiddag met vriendjes, gezinsuitbreiding, het vroege ochtendritueel, maar ook de momenten dat je je kind naar bed brengt. 15 uur naar eigen wens en creativiteit in te vullen, die je kunt verdelen over de vier seizoenen. Aan t eind van het jaar ontvang je een prachtig dik Storybook met jullie verhaal van dat jaar. Tussentijds zie je jullie herinneringen in de gallery groeien.

Je kunt jezelf geen mooier kado geven dan waardevolle onbetaalbare herinneringen in beeld.

Momenten geframed in kleine kunstwerkjes!

Love, joy & happiness

Kennismaken!

Joy

Happiness

Love

&

Een ongeposeerde reportage van 8 uur bij jullie thuis om jullie dagelijks leven vast te leggen. Natuurlijk kan dit worden gecombineerd met andere plekken! We hebben de tijd!

Een ongeposeerde reportage van 2 uur bij jullie thuis of op een andere locatie waar jullie graag gefotografeerd worden, denk bijv. aan het bos, op het strand, in de stad.

Een documentaire reportage vol ongeposeerde momenten van 4 uur bij jullie thuis en/ of plek(ken) waar jullie graag zijn. Denk bijvoorbeeld aan het bos, op het strand, in de stad of bij jullie favoriete koffietentje.

690,00

1090,00

390,00

Boeken!