saturday afternoon have a drink together

Day in life

Magisch Gewoon!

Foto's dagelijks leven
melk drinkende peuter
voeten in bed
jongen vieze mond dromerige blik
jongen ligt in bed lazy sunday
1 12

Ben jij op zoek naar nieuwe foto's van jouw gezin? Van de mooie momenten in jullie dagelijks leven? Van jullie als stel? Van jouw (groot)ouders? Maar graag een beetje spontaan en ongedwongen....Wil je jouw ouders een familieportret kado doen van alle (klein)kinderen, maar zie je op tegen het poseren? Ja...?

Dan durf ik bijna wel te garanderen dat ik dé oplossing heb! Velen gingen je voor en tot nu toe wordt mijn uitspraak bevestigd ; ).

Boek een Day in Life reportage! Ga op zoek naar een fotograaf die je aanspreekt, waarmee je een match voelt op basis van wat je leest en ziet, of misschien zelfs hoort. Uiteraard hoop ik keihard dat je die match met mij voelt, want ik doe niets liever (nou, bijna niets) dan Day in Life reportages maken.

En de reden is simpel: ik hou van échte foto's, foto's waar kleine verhaaltjes in zitten, foto's die me doen glimlachen of waar ik ontroerd door raak, foto's die me laten zien hoe iemand is en hoe iemand leeft. Foto's die ervoor zorgen dat ik met het verstrijken van de tijd weer even terugkan naar die momenten, die voorbij vlogen toen ik er middenin zat.

Foto's die me even terugbrengen bij een persoon of situatie die nu niet meer is.

De melancholiek van terugbladeren en de kracht van de beelden voelen: "oh jaaaa, weet je nog... jij zat altijd met je vingertje te kriebelen aan je neus tijdens het duimen...." en " Oeh, wat was het toch heerlijk dat we na het eten altijd dansten en dan knuffelden ". Wat fijn om daar foto's van te hebben....

Foto's van het echte, dagelijks leven, van de kleine momenten, het 'gewone' , hebben de magische kracht om je te kunnen laten herbeleven!

En dat is wat ik er zo fijn aan vind en waarvan ik hoop dat heel veel mensen zich dit gunnen! Want de beelden worden met de tijd meer waard! Een prachtige investering in jezelf, in de mensen om je heen, in jouw gezin!

En wees gerust... we zorgen tijdens een Day in Life ook voor een heus famillieportret indien gewenst! Dat bespreek ik altijd van tevoren.

Word je nieuwsgierig, maar heb je toch twijfel of het iets voor jou is? Neem gerust vrijblijvend contact op om je vragen te stellen en kennis te maken.

Gaat je hart sneller kloppen bij het lezen van mijn woorden over de foto's die ik maak? Voel je dat dit precies is wat je zoekt? Aarzel dan niet langer, druk op de knop hieronder! (nee, helaas geen confetti, als dat kon, had ik het ingebouwd, maar ik voel ze wel zodra ik weer een aanvraag binnenkrijg : )).

Kleine momenten in het dagelijks leven

Gewoon is magisch!

Een day in life reportage

vertelt jouw verhaal in beeld

oncensureerd, helemaal zoals het is, want zo is het op z'n best

Het oprechte, authentieke verhaal vol echte momenten!

En alles mag er zijn.

Ik wil graag boeken

dreumes laat brood vallen
1 4

Een klein beetje over hoe ik te werk ga tijdens een Day in Life reportage...

Het kan wat onwennig zijn in het begin. Want wanneer worden hele ordinaire gewone momenten van jouw dagelijks leven nou vastgelegd en ook nog eens 'de hele tijd'.

Waar jij/ jullie gaan, ga ik ook... Behalve waar ik niet mag komen natuurlijk (ook dat valt onder afstemmen en verwachtingen).

Uiteindelijk raak je gedurende de reportage hoogstwaarschijnlijk een beetje meer gewend aan het geklik van de camera, aan het feit dat ik erbij ben. In veel gevallen krijg ik zelfs terug dat mensen op een gegeven moment niet meer door hebben dat ik alles fotografeer. En ook vaak geven mensen me terug dat ze het eigenlijk wel heel gezellig en leuk vonden dat ik er bij was.

En ja, zo beleef ik het ook vaak! Ik geniet er zelf enorm van om even mee te draaien in andere gezinnen/ huishoudens. Ik hou ervan om te observeren en geef me dan ook volledig om alles zo mooi mogelijk voor je te kunnen vastleggen. Dus ja, je ziet me soms ook ergens op klimmen of op de grond rollen.

Ik rij na de reportage voldaan en met een grote glimlach terug naar huis, om daar zo snel mogelijk de beelden in te laden.

Meestal duurt het een aantal weken voordat je de bewerkte gallery te zien krijgt. Maar...het geduld wordt zeker beloond!!

Wanneer je bij mij een reportage boekt, hebben we van te voren al contact om goed af te stemmen. Ik wil heel graag weten wat de verwachtingen en wensen zijn, zodat ik daar goed rekening mee kan houden. Samen kijken we naar welke momenten je graag vastgelegd zou willen hebben, welke typische dingen en/ of rituelen horen echt bij jullie en zou je graag vereeuwigd willen zien?

Als ik dan bij jullie thuis kom (of op een andere locatie) neem ik graag even de tijd om kennis te maken, zodat iedereen (ook ik) een beetje op t gemakje is. Ik maak de camera's (2) klaar (ik hang ze vaak om) en that's all! Dan kan het beginnen. Er wordt geen studio opgebouwd, geen flitslampen geïnstalleerd... Ik fotografeer met natuurlijk licht/ lichtbronnen.

En zoals je misschien al hebt gelezen, regisseer ik niets. Ik ga geen lichten aan of uit doen, of lege pakken melk verplaatsen voor een betere foto. Ik corrigeer kinderen die ontdeugende dingen doen niet, ik leg ze voor je vast zodat je er daarna hartelijk om kan lachen (uiteraard als het gevaarlijk wordt, zal ik mijn verantwoordelijkheid pakken : )).

Ik ga graag op zoek naar

de gouden momenten

in jouw dagelijks leven!